Gerrit Achterbergstraat 6, 6921 TS Duiven
06-3496 9489
info@rijschoolrobjanssen.nl
Ook 's avonds en 's zaterdags lessen
GRATIS PROEFLES!

Spoedcursus

Start nu met de spoedcursus autorijbewijs!

Heb je enkele dagen vrij en wil je graag met spoed je auto rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een spoed rijopleiding voor het auto rijbewijs waar je alle autorijlessen in een week of in 10 dagen kunt volgen? Heb je vanwege je nieuwe baan snel je rijbewijs B nodig en zoek je met spoed naar een goede en betaalbare autorijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken!

Over de cursus

Rijschoolrobjanssen.nl geeft je snel antwoord op al deze vragen en biedt een auto spoed rijopleiding op maat aan. Vanwege de compactheid en de goede intensieve werkwijze van deze vorm van spoed autorijles krijg je alle onderdelen van het auto rijden snel onder de knie, heb je minder auto rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamen bij het CBR om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Hierdoor weet je hoeveel dagen de autorijopleiding gaat duren, hoeveel autorijlessen er nodig zullen zijn en wat de totale kosten gaan bedragen. Deze versnelde en op maat afgestemde rijopleiding de mogelijkheid om je auto rijbewijs reeds in een week of in 10 dagen te halen!

Werkwijze Rijschool Rob Janssen

Deze spoedcursus voor het autorijbewijs is voor iedereen die 16,5 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat voordat deze aan de opleidingsdagen gaat beginnen. Dit is de beste en snelste wijze om met spoed en voordelig je autorijbewijs te halen! De spoedopleiding voor de auto bestaat uit drie gedeelten, te weten:

 • De rijtest
 • De opleidingsdagen
 • Het CBR praktijkexamen

De autorijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de autorijopleiding kunt volgen die het beste bij je past, wordt er bij iedereen gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de personenauto. De kosten van deze 1,5 uur durende rijtest bedragen € 91,50 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het het auto rijden, hoe je technische aanleg is, hoeveel autorijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel dagen je het auto rijbewijs kunt halen en wat de totale kosten zullen gaan bedragen.

De opleidingsdagen

Je kunt vanzelfsprekend vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd vrij hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. Rijschool Rob Janssen zoekt samen met je, indien mogelijk, in de gewenste periode een praktijkexamendatum bij het CBR. De rijlesdagen worden dan zodanig ingepland dat je direct na de auto rijopleiding aansluitend kunt afrijden voor je praktijk rijexamen. De prijzen van deze snelcursus rijbewijs zijn vanaf € 1405,50 inclusief 12 autorijlessen, gratis theorie online cursus en het praktijkexamen.

Het CBR praktijkexamen

Voor het laatste gedeelte van je rijopleiding, het praktijk rijexamen, geven wij je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs.

Vraag informatie aan!

  EEN VRAAG?

  Telefoon:
  06-3496 9489
  Je kunt ons bereiken:
  ma-vr: 8:00 – 17:00 uur
  za: 8:00 – 16:00 uur