Wegens uitbreiding

zijn wij dringend op zoek naar

INSTRUCTEUR M/V

Categorie B

 

Rijschoolrobjanssen.nl, de kwaliteitsrijschool uit Duiven is vanwege de enorme groei op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur rijbewijs B. Betrokkenheid met de diverse doelgroepen, met als grootste doelgroep jongeren van 16,5 tot en met 19 jaar, is erg belangrijk. 

Rijschoolrobjanssen.nl staat bekend om de betrouwbare, leerzame en gezellige rijlessen met als doel het rijbewijs B binnen een reëel tijdsbestek. Rijschoolrobjanssen.nl heeft een slagingspercentage dat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt.

 

Wij zoeken kandidaten die voldoen aan het onderstaande profiel:    

 • je bent in het bezit van WRM-bevoegdheid B
 •         je hebt goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden
 •         je bent flexibel inzetbaar op de avonden en zaterdagen
 •         je bent klantgericht en enthousiast, spontaan, loyaal en creatief
 •        je hebt een verzorgde uitstraling
 •        je kunt een verklaring van goed gedrag overleggen

Wij bieden je:

 •        een fulltime functie (40 uur per week), parttime in overleg
 •        een eigen lesauto (Renault Clio)
 •        fijne collega
 •       interne begeleiding
 •       mogelijkheid tot het volgen van trainingen
 •       een salaris dat aansluit bij ervaring en opleiding

Wij nodigen met name ook startende instructeurs (M/V) van harte uit om te solliciteren!

Hebben we je enthousiast gemaakt om te werken voor onze rijschool? 
Stuur dan een e-mail met je sollicitatie en C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Rob Janssen, 06-34969489.

Autotheorieles via de revolutionaire ABC-formule van start
Autotheorielesdeliemers.nl start op maandagavond 4 september a.s. in het Huis van Droo met klassikale theorielessen via de revolutionaire ABC-formule.

In samenwerking met Rijschoolrobjanssen.nl start Autotheorielesdeliemers.nl met het klassikaal behandelen van alle autotheorie die paraat moet zijn om in één keer te slagen. Er is gekozen voor de ABC-formule: Aanleren, Bewustwording, Controle. Drie maandagavonden, drie modules, drie proefexamens, en alle benodigde theorie wordt aangereikt om in één keer te slagen.

Methode is zeer geschikt voor cursisten met dyslexie
“Menig leerling is klaar voor het praktijkexamen maar komt niet door het theoretische examen. En dan kun je dus je praktijkexamen niet aanvragen. Dat is zo ontzettend jammer als je er feitelijk gewoon klaar voor bent. Het kost alle betrokken partijen onnodig veel geld.” Rob Janssen vindt hierin voldoende reden om naast zijn autorijschool te starten met autotheorielesdeliemers.nl en het heft in eigen hand te nemen. Hij ging op zoek naar de methode met het beste resultaat en stuitte op deze spraakmakende ABC-formule. “Door het mondelinge karakter is deze methode ook bijzonder geschikt voor cursisten die dyslectisch zijn.”

Hoe, wat waar?
De modules worden elke maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur door Andre Severs in het Huis van Droo verzorgd. Rob benadrukt dat iedereen welkom is, dus onafhankelijk van waar je je praktijklessen volgt. “En het is een doorlopende cursus dus je kunt elke maandagavond starten.” Op de vraag welke garantie de leerling krijgt als men onverhoopt niet slaagt de eerste keer geeft Rob Janssen aan dat de modules zonder kosten nog een keer doorlopen mogen worden.

Direct aanmelden

Een jaar geleden zijn we gestart met de samenwerking tussen rijschool Rob Janssen en s.v. Loo. De leden van s.v. Loo krijgen de theorie gratis.

Wij vinden het leuk om te vermelden dat inmiddels meerdere leden de weg naar Rob Janssen hebben gevonden. Zij lessen daar met erg veel plezier.

Ook is het eerste succes te melden. Jens Meuleman was het eerste lid welke bij Rob Janssen ging lessen en hij is nu ook de eerste die geslaagd is. Nog wel in één keer ook! Een felicitatie waard voor zowel Jens als Rob. Op de foto staat de trotse nieuwe bezitter van het rijbewijs Jens Meuleman, samen met Rob Janssen.

Gratis proefles
Naast de gratis theorie kan je als lid van s.v. Loo ook een gratis proefles aanvragen om zo kennis te maken met Rijschool Rob Janssen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de site: rijschoolrobjanssen.nl .
Bij het aanmelden a.u.b. vermelden dat je lid bent van s.v. Loo.
Wij bevelen Rijschool Rob Janssen van harte bij jullie aan!

Sponsorcommissie s.v. Loo

24 jaar of ouder, en besluit je scooter te gaan rijden??
Bekwaam je dan volgens de nieuwste methode!

In 4 uur les:
- Leren omgaan met de scooter op de openbare weg.
- Balans en bochtentechnieken aanleren.
- Rustige 1 op 1 uitleg door een ervaren instructeur.

 

iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

In PlanGo stuur ik je een iTheorie-code en heb je inzicht in de voortgang van je Itheorie. Ik als instructeur krijg daar een terugkoppeling van. Zo kan ik zien wat je moeilijk vind en dit met je bespreken. Resultaat is dat je als leerling 38% meer kans van slagen hebt voor je eerste theorieexamen.